بازدید امروز : 66
بازدید دیروز : 4
کل بازدید : 157557
کل یادداشتها ها : 268
رام کنندگان حیوانات سیرک برای مطیع کردن فیلها از ترفند ساده ای استفاده می کنند.زمانی که حیوان هنوز بچه است، یکی از پاهای او را به تنه درختی می بندند. حیوان جوان هر چه تلاش می کند نمی تواند خود را از بند خلاص کند اندک اندک این عقیده که تنه درخت خیلی قوی تر از اوست در فکرش شکل می گیرد. وقتی حیوان بالغ و نیرومند شد ،کافی است شخصی نخی را به دور پای فیل ببندد و سر دیگرش را به شاخه ای گره بزند. فیل برای رها کردن خود تلاشی نخواهد کرد .پای ما نیز ، همچون فیلها،اغلب با رشته های ضعیف و شکننده ای بسته شده است ، اما از آنجا که از بچگی قدرت تنه درخت را باور کرده ایم، به خود جرات تلاش کردن نمی دهد، غافل از اینکه: برای به دست آوردن آزادی، یک عمل جسورانه کافیست.
حکایت اول:
شهسواری به دوستش گفت: بیا به کوهی که خدا آنجا زندگی می کند برویم.میخواهم ثابت کنم که اوفقط بلد است به ما دستور بدهد، وهیچ کاری برای خلاص کردن ما از زیر بار مشقات نمی کند.
دیگری گفت: موافقم .اما من برای ثابت کردن ایمانم می آیم .
وقتی به قله رسیدند ،شب شده بود. در تاریکی صدایی شنیدند:سنگهای اطرافتان را بار اسبانتان کنید وآنها را پایین ببرید
شهسوار اولی گفت:می بینی؟ بعداز چنین صعودی، از ما می خواهد که بار سنگین تری را حمل کنیم. محال است که اطاعت کنم !
دیگری به دستور عمل کرد. وقتی به دامنه کوه رسید،هنگام طلوع بود و انوار خورشید، سنگهایی را که شهسوار مومن با خود آورده بود،روشن کرد. آنها خالص ترین الماس ها بودند…
مرشد می گوید: تصمیمات خدا مرموزند،اما همواره به نفع ما هستند.
ایسنا نوشت:
استاد دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران گفت: آفت آموزش و پرورش و معلمان این است که احساس می کنند همه چیز را می دانند.
دکتر "علی اصغر احمدی"، روز پنج شنبه در همایش "از نیاز تا آسیب با محوریت ارتباط دختر و پسر" اظهار داشت: روابطی که بین دختران و پسران وجود دارد، مثل "اعتیاد"، از آسیب اجتماعی محسوب می شود.
وی اضافه کرد: در غرب ارتباط میان دختر و پسر مثل یک نوع ازدواج است با ویژگی های خاص خودش که یکی از این ویژگی ها تک همسری است. مثلا یک پسر تنها با یک دختر دوست است در یک زمان مشخص و تک همسری قاعده ای طبیعی محسوب می شود، حتی در قرآن هم تعدد زوجات تنها در شرایط بحرانی توصیه می شود.
وی خاطرنشان کرد: ویژگی دیگر، آشکار و واضح بودن آن است، همان طور که در جامعه ما همه از ازدواج آگاهند، در غرب دوستی آشکار است. این نوع روابط در جامعه ما به بیماری تبدیل شده است چون داشتن دوستی های متعدد در یک زمان بین پسران و دختران مطرح است.
دکتر احمدی افزود: در غرب دوستی ها آشکار است و مثل ازدواج در آن حتی ارتباط جنسی هم برقرار است اما در اینجا ارتباط بین دختر و پسر پنهانی صورت می گیرد و باعث به وجود آمدن میل شدید در طرفین می شود اما پاسخگویی به این میل امکان پذیر نیست و با برآورده نشدن نیاز و به وجود آمدن تماس های مکرر بین دختر و پسر، رفتارهای ناپسندانه ای در آن ها به وجود می آید.
شایعه یکی از طبیعیترین پدیدههای اجتماعی و یکی از رایجترین شیوههای کنش متقابل است که تاکنون کمتر شناخته شده است. شایعه یک مقوله ذهنی و روانی با ابعاد گسترده است که ابعاد مختلف آن بویژه در زمانهای بحرانی (مثل زمان جنگ)، حالتی به مراتب حادتر به خود میگیرد. هر چند کارکردهای اجتماعی شایعه کاملاً شناخته نیست، اما بیشتر در وضعیتهای «ناهنجاری» در جامعه به وقوع میپیوندند. این بدان معنی است که شایعه، گزارش تأیید نشدهای از وقایع است که به تعریف و تبیین وضعیتهای مهمی که به صورت دو پهلو ظاهر میشود، کمک میکند.
شایعه پیامی است که به طرز غیررسمی (معمولاً دهان به دهان) منتقل میشود و به موضوعی مربوط میشود که تحقیق در صحت و سقم آن مشکل است. شایعه شامل اطلاعاتی میشود که برای مردم اهمیت دارد. البته ممکن است بخشی از شایعه حقیقت داشته باشد، هر چند میتوان گفت که این حکم همواره صادق نیست.
هر شایعهای برای پخش و پذیرش نیازمند ارتباط با مخاطبان خود است. هر نیاز انسان میتواند به شایعه تحرک و پویایی خاصی ببخشد. مثلاً کارمندی که از گرانی به تنگ آمده باشد (نیاز)، بیشتر مستعد پذیرش شایعه در مورد بهبود اوضاع اقتصادی بهخصوص افزایش حقوق و مزایاست تا کسی که این نیاز را ندارد. عواملی که میتوانند در انتشار و پذیرش شایعه مؤثر باشند عبارتند از:
1- تنفر: تنفر میتواند عاملی برای پخش و پذیرش شایعه باشد. آدمی هنگامی که از کسی متنفر است، تصورات خود را بهگونهای زشت درباره آن ترسیم میکند و بدون هیچ دلیلی هر خبر منفی را درباره او میپذیرد. یقیناً شایعه در مورد چنین کسی جنبهای انتقامآمیز دارد. مثلاً دانشآموزی که از مدیر مدرسهای متنفر باشد، هم زمینه شایعهسازی درباره مدیر و هم پذیرش شایعه در مورد او را دارد.
2- پذیرش شایعه برای توجیه خود: هنگامی که بدترین چیزها را درباره دیگران باور میکنیم در واقع در حال تلاش برای توجیه خود هستیم اما اگر خود را مقصر بدانیم، آنوقت کمتر مستعد پذیرش شایعه خواهیم بود. پژوهشی که در آمریکا بهعمل آمده نشان میدهد کسانی که به تبعیض نژادی اعتقاد دارند، سریعاً شایعههایی مربوط به سپاهپوستان درست کرده و منتشر میکنند.
3- شکستن سکوت ملالآور: شایعه گاه برای پرکردن سکوتی ملالآور نیز به کار میرود. مثلاً وقتی در یک میهمانی شرکت داشته باشید که هنوز همه میهمانها نیامده باشند، بین چند نفری که دور هم جمع شده و هیچ حرفی برای گفتن نداشته باشند، کافی است یکی سکوت را شکسته بگوید: «آیا شنیدهاید که...»؛ به این ترتیب بازار شایعه داغ میشود و هر کس برای آنکه از معرکه عقب نماند چیزی به آن اضافه میکند و سرانجام بحثی گرم و داغ در برمیگیرد که حتی گذشت زمان هم احساس نمیشود.
4- تحریف واقعیتها: شایعه در نقل دهان به دهان مرتباً تحریف میشود تا جایی که نقل قول دست چندم با نقل قول دست اول بسیار تفاوت پیدا میکند، بهطوری که اگر این شایعه را به سازنده اولی آن بگویند، او نیز از این تحریف تعجب میکند!
آویگدور لیبرمن» در گفت وگو با یک نشریه آمریکایی، رژیم اشغالگر قدس را دوست و پشتیبان فلسطینیان نامید و از حمله اتمی ایران به کشورهای حاشیه خلیج فارس خبر داد؛ دو ادعایی که حتی کم اطلاع ترین افراد را نیز به خنده وادار خواهد کرد.
به گزارش «تابناک»، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی، در مصاحبه ای با هفته نامه «نیوزویک»، رویکرد درست در حل و فصل اختلافات در خاورمیانه را «تبادل اراضی و سکنه آن» دانست که به موجب آن، دست کم نیمی از اعراب سرزمین های اشغالی دیگر متعلق به اراضی صهیونیست ها نخواهند بود. به باور وی، احزاب جناح راست و حزب کارگری اسراییل از این طرح حمایت خواهند کرد.
در همین راستا، وقتی مصاحبه کننده «نیوزویک» به یادآوری این نکته پرداخت که نزدیک به 90 درصد اعراب مخالف طرح او هستند، «لیبرمن» گفت: «20 درصد از این جمعیت در گروه اقلیت اعراب جای دارند و 80 درصد یهودی هستند که از این 80 درصد نیز 70 درصد موافق این طرح هستند».
او درباره ایران گفت: «دقیقا مانند دهه 1930 است. همه می دانستند مشکل اصلی آلمان است؛ اما چکسلواکی قربانی شد و حالا باید گفت که تحریم ها نمی تواند ایران را از دستیابی به توانمندی های هسته ای باز دارد.»
وزیر امور خارجه صهیونیست ها در ادامه افزود: «پس از آن که تهران به بمب هسته ای دست یابد نخستین قدم اشغال کشورهای حوزه خلیج فارس خواهد بود. ایران تلاش می کند رژیم پادشاهی عربستان را نیز از قدرت کنار بگذارد.»
«لیبرمن» در پاسخ به این پرسش که اسراییل در کدام بخش این سناریو هست، گفت: «پس از آن نوبت ما خواهد بود؛ درست مانند زمان جنگ جهانی دوم ابتدا چکسلواکی و بعد لهستان، ولی سرانجام یهودیان بیشترین هزینه را دادند.»
او درباره مسأله صلح با فلسطینی ها ادعا کرد: «فلسطینی ها می دانند که ما دشمن آن ها نیستیم (!) و در پایان، تنها می توانند به اسراییل اعتماد کنند (!) در واقع تنش های خاورمیانه میان یهودیان و اعراب یا اسراییل و فلسطینی ها نیست بلکه میان جناح افراط گرا و میانه رو است. بزرگترین تهدید برای سلام فیاض و ابومازن اسراییل نیست بلکه حماس و جنبش جهاد اسلامی است.»
لیبرمن در واکنش به این مطلب که او یک اسراییلی تندرو خوانده می شود، گفت: «در آغاز ما در اقلیت بودیم، ولی امروز سومین حزب بزرگ در اسراییل به شمار می رویم.»
او در پایان افزود: «اگر فلسطینی ها از شورای امنیت بخواهند که کشور فلسطینی را بر پایه مرزهای 1967 به رسمیت بشناسد، همه توافقات به دست آمده به بن بست خواهد رسید.»
دوست خوبم- سرما هم باعث نمیشود در فصل سرما، ژاپنیها آیین شستن بدن با آب سرد در روزهای سال نو میلادی را در خیابانها به جا نیاورند. ژاپنیها به رسم یک سنت دیرینه، طی روزهای سال نو میلادی که به طور معمول با برف و سرما همراه است در خیابانها و مقابل چشمان رهگذران، غسل می کنند.آنان معتقدند با این کار، سال پاک و پربرکتی در زندگی خواهند داشت و خداوند خشنود می شود.پیش تر 3000شناگر چینی به مناسبت آغاز سال نو میلادی، با شیرجه در آب سرد رودخانه به رقابت پرداختند.
همچنین6000 نفر به مناسبت آغاز سال نو میلادی در آبهای بسیار سرد دریای شمال در سواحل بلژیک در دریا شیرجه زدند.هنگامی که این عده،دل به آب زدند برودت هوا 7 درجه زیر صفر بود
ماسک آناناس: یک آناناس رسیده را پوست بکنید و در مخلوط کن بریزید تا بصورت مخلوط غلیظی دربیاید; سپس به اندازه وزن آن به آن الکل میوه (الکل اتیلیک) بیفزایید و یک لیوان روغن آفتابگردان به مخلوط اضافه کنید. حال می توانید روزی یک بار هر بار ?? تا ?? دقیقه این مخلوط را بصورت ماسک روی صورت خود قرار دهید و سپس آن را با آب سرد بشویید.
ماسک پرتقال: یک پرتقال را پوست بکنید، هسته ها و پوست های نازک پره های آن را جدا کنید، روی پوست خود بخوابانید و پس از ?? دقیقه با آب سرد بشویید.
ماسک سیب: نصف سیب را رنده کرده و با یک قاشق چایخوری ماست و یک قاشق چایخوری آرد جو دوسر و ? قاشق آبلیموی تازه مخلوط کنید و نیم ساعت روی پوست تان بمالید. این ماسک همانند; پیلینگ عمل می کند و به پاکسازی پوست می پردازد. برای نتیجه مطلوب هفته ای یکبار از آن استفاده کنید.
ماسک توت فرنگی: استفاده از ماسک توت فرنگی درمان کننده جوش ها و التهابات پوستی است.
ماسک آلو: ضماد مخلوطی از آلو و سرکه، جوش های چرکی پوست را التیام می بخشد.
ماسک آلوی قرمز: برای تهیه ماسک آلوی قرمز کافی ست هسته آلوی قرمز را درآورید و سپس آلوها را له کنید و چند قطره روغن بادام شیرین به آن اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید و سپس به مدت ?? دقیقه آن را روی پوست بمالید و آنگاه با پنبه آغشته به گلاب آن را پاک کنید.
ماسک لیموترش: برای تهیه ماسک لیموترش آب ?عدد لیمو را بگیرید و با یک قاشق عسل گرم، مخلوط کنید و روی پوست بمالید و پس از ?? دقیقه آن را با پنبه آغشته به گلاب پاک کنید.
ماسک هویج: ماسک هویج نیز بوسیله آب هویج تهیه می شود. برای این منظور مقداری آب هویج را با ماست مخلوط کنید و با انگشت روی پوست بمالید و پس از ?? دقیقه آن را با پنبه آغشته به گلاب پاک کنید.
ماسک پرتقال و لیمو: دو قاشق آب پرتقال و یک قاشق آب لیموترش را خوب مخلوط نمایید و بصورت بمالید. بعد از ??دقیقه با آب ولرم بشویید.
ماسک خیار: خیار را بپزید و له کنید و بصورت ماسک روی صورت بگذارید و پس از ?? دقیقه با آب ولرم بشویید.
ماسک سیب: یک عدد سیب رنده شده را با ? قاشق سوپخوری عسل مخلوط کنید و سپس روی پوست صورتتان بمالید و پس از ?? دقیقه با آب سرد بشویید.
ماسک زردآلو: چند عدد زردآلوی رسیده را له کنید و چند قطره روغن بادام شیرین روی آنها بچکانید. سپس خوب آنها را مخلوط کرده و ?? دقیقه روی صورت بگذارید. سپس با آب نیم گرم بشویید و با گلاب ماساژ دهید