سفارش تبلیغ
صبا ویژن
امید جوان
   مشخصات مدیر وبلاگ
 
  امید صالحی نیا[30]
 

غمی هزاران ساله در سینه ام خفته ست اندیشه ها در هجوم تاریکی فرو رفته ست

    آمارو اطلاعات

بازدید امروز : 44
بازدید دیروز : 24
کل بازدید : 158901
کل یادداشتها ها : 268

   موسیقی

نوشته شده در تاریخ 89/9/19 ساعت 1:3 ع توسط امید صالحی نیا


عجز و ناتوانی انگلیس در مقابله با جنگ ماهواره‌ای ایران

خبرگزاری فارس: پایگاه اینترنتی ویکی‌لیکس در ادامه افشاگری‌های خود از شکست دولت انگلیس در جنگ ماهواره‌ای با ایران خبر داد.


به گزارش خبرنگار دیپلماسی عمومی فارس، "اندی سنیت " (Andy Sennitt) در گزارشی با عنوان "درخواست کمک انگلیس برای مقابله با ارسال پارازیت ایران " با تایید شکست خود در مقابله با نبرد جدید ایران، از دولت فرانسه و آمریکا درخواست کمک کرد.

وی در ابتدای گزارش خود می‌نویسد: "جیمی ترنر " (Jaime Turner)، معاون امور چندجانبه در وزارت امور خارجه و مشترک‌المنافع انگلیس در سوم فوریه سال جاری میلادی با مسئول ناظر امور ایران در سفارت آمریکا در لندن دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این جلسه، ترنر ادعا کرد که دولت ایران بر روی فرکانس شبکه‌های ماهواره‌ای غرب بویژه شبکه بی‌بی‌سی فارسی و صدای آمریکا پارازیت انداخته و در پخش برنامه‌ آنها اخلال ایجاد کرده است. ترنر به شرکت فرانسوی "یوتل‌ست " (Eutelsat)، مالک ماهواره "هاتبرد " (Hotbird- پربیننده‌ترین ماهواره‌ای که منطقه خاورمیانه را پوشش می‌دهد) گفت: پس از ارسال پارازیت شرکت مخابرات ایران طی چند ماه اخیر، ماهواره هاتبرد بالاخره تصمیم گرفت که در پی شکایت دیگر شبکه‌های تجاری موجود، شبکه خبری بی‌بی‌سی فارسی را به دلیل ارسال پارازیت ایران بر روی ماهوراه هاتبرد از پوشش این ماهواره خارج کند، زیرا که این اختلال بر سایر برنامه‌ها نیز تاثیر گذاشته بود. اگرچه شرکت یوتل‌ست شبکه بی‌بی‌سی فارسی را به ماهواره دیگری انتقال داده، اما این ماهواره چندان پرمخاطب نبوده و دسترسی بینندگان به آن محدود شده است.

اعتراف سفارت انگلیس به کاهش بیننده‌های بی‌بی‌سی فارسی

وی همچنین افزود: براساس نتایج بدست آمده از نظرسنجی غیررسمی سفارت انگلیس در تهران، دولت انگلیس دریافت که کمتر از 15 درصد مردم تهران به برنامه‌های شبکه بی‌بی‌سی فارسی یا صدای آمریکا دسترسی دارند. در برخی موارد، بینندگان فقط می‌توانستند صدای این برنامه را بشنوند اما تصویر این شبکه به دلیل ارسال پارازیت قطع و وصل می‌گردید.

این گزارش افروده است: در این راستا، شبکه بی‌بی‌سی فارسی تلاش کرد برنامه‌های خبری خود را از طریق اینترنت پخش کند، اما دسترسی به سایت بی‌بی‌سی فارسی در ایران با توجه به فیلتر بودن آن، تنها برای عده معدودی به دلیل داشتن مهارت اینترنتی امکان‌پذیر است. شبکه بی‌بی‌سی همچنین تصمیم به ارسال بلوتوث‌های یک دقیقه‌ای از خلاصه اخبار روزانه بر روی شبکه‌های تلفن همراه در ایران گرفته است.

در این گزارش همچنین آمده است که شرکت یوتل‌ست شکایتی را علیه دولت ایران تنظیم کرده و آن را رسماً تقدیم اتحادیه بین‌المللی مخابرات از راه دور (ITU) کرده است، دولت فرانسه نیز در نظر دارد تا این موضوع را از طریق اتحادیه مذکور پیگیری نماید.

بر اساس این گزارش، جیم ترنر در مذاکرات خود با ناظر امور ایران در سفارت آمریکا در لندن می‌گوید که دولت بریتانیا با توجه به اینکه از گذشته دارای نفوذ کمی در اتحادیه بین‌المللی مخابرات از راه دور (ITU) بوده، به تلاش‌های فرانسه در این زمینه پیوسته است، ترنر همچنین به این دیپلمات آمریکایی پیشنهاد می‌دهد که دولت آمریکا نیز از طرح این شکایت حمایت نماید.

انگلیس قصد دارد فعالیت شبکه پرس تی وی را محدود کند

اندی سنیت به نقل از ترنر خاطرنشان کرد: هرچند که طرح شکایت در اتحادیه بین‌المللی مخابرات از راه دور اقدامی سمبلیک است اما دولت انگلیس نیک می‌داند که این اتحادیه فاقد ابزارهای لازم برای الزام کردن دولت ایران به قطع ارسال پارازیت است، بنابراین، بریتانیا در نظر دارد تا راه‌های دیگری را برای حل این مشکل جستجو کند که از آن جمله می‌توان به محدود کردن فعالیت شبکه خبری انگلیسی صدا و سیمای ایران (پرس‌تی‌وی) اشاره کرد که با بیش از 80 کارمند در لندن فعالیت می‌کند.

این گزارش افروده است: با این حال، طبق قوانین انگلیس دولت نمی‌تواند به سادگی فعالیت‌های چنین شبکه‌های ماهواره‌ای را محدود نماید مگر آنکه ثابت شود که فعالیت آنها تهدیدی برای امنیت ملی کشور است یا اینکه مطابق با حقوق بین‌الملل‌، آنها برخلاف تعهدات دولت این کشور عمل می‌کنند، در حال حاضر، شبکه خبری پرس‌تی‌وی مشمول هیچ یک از دو استثنای فوق نمی‌شود اما اگر ظرف چند ماه آینده تحریم‌های بیشتری علیه ایران اعمال گردد، شاید بتوان فعالیت این شبکه خبری را در چارچوب قانون دوم محدود کرد.

طبق این گزارش، ترنر به دیپلمات آمریکایی خبر می‌دهد که اداره امور چندجانبه وزارت امور خارجه و مشترک‌المنافع انگلیس در راستای اقدامات فوری خود قصد دارد تا برای نزدیک شدن به شرکت یوتل‌ست و اعمال فشار به آن برای قطع سرویس‌دهی ماهواره هاتبرد به شبکه‌های ماهواره‌ای دولت ایران با دولت فرانسه لابی کند. صداوسیمای ایران چند شبکه داخلی و بین‌المللی دارد که از طریق این ماهواره برای بینندگان خود برنامه پخش می‌کنند، از این‌رو سرویس‌دهی به دولت ایران منبع مالی مهمی برای شرکت یوتل‌ست خواهد بود.

هرچند که بعید است شرکت یوتل‌ست با قطع سرویس‌دهی به شبکه‌های ایران موافقت کند، اما ترنر معتقد است ورود دولت فرانسه به این ماجرا و موافقت شرکت یوتل‌ست با درخواست رسمی دولت "سارکوزی " می‌تواند منافع قابل‌توجهی برای این شرکت در پی داشته باشد. بنابراین، جیمی ترنر از دولت آمریکا می‌خواهد تا برای ترغیب دولت فرانسه به اعمال فشار بر شرکت یوتل‌ست، مقامات انگلستان را همراهی کند.

انتهای پیام/ح







  پیام رسان 

+ همه از مرگ می ترسند من از رفیق نامرد

+ هر چیزی را پایانی است. و زمستان را، حتی اگر تمام شب هایش یلدا باشد!!!

+ مرا ترس از شب غمگین تنهائیست... که در آن... سوسوی صدها ستاره میدرخشد در کنار ماه ولی حتی یکی از این همه کوکب... برای بخت غمگین دل من نیست!!

+ بگذار سرنوشت هر راهی را که می خواهد برود , ما راهمان جداست این ابرها تامی توانند ببارند ما چترمان خداست.

+ تا حالا دل کسی رو شکستی ؟ خودمو می بینم خودمو می شنفم تا هستم جهان ارثیه بابامه. سلاماش و همه عشقاش و همه ی درداش، تنهائیاش وقتی هم نبودم مال شما. اگه دوست داری با من ببین، یا بذار باهات ببینم با من بگو یا بذار باهات بگم سلامامونو، عشقامونو، دردامونو، تنهائیامونو ها؟

+ ایا واقعا سال 2012 اخر دنیاست؟

+ این ماشین احمدی نژاد که برای مزایده گذاشته



+ شب یلدا شد و میلاد خوش ایزد مهر زایش نور از این ظلمت تاریک سپهر شب یلدا شد و بر سفره دل باده عشق. .رخ معشوقه و مدهوشی دلداه عشق شب یلدایتان پرستاره و پرخاطره باد

+ باور به نور و روشنایی است ، که شام تیره ،از دل شب یلدا جشن مهر و روشنایی به ما هدیه میدهد یلدایتان مبارک




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ