بازدید امروز : 42
بازدید دیروز : 24
کل بازدید : 158899
کل یادداشتها ها : 268
افبیآی و سیا: تمامی اطلاعات شما در اختیار ماست
یک نهاد امور اینترنتی در آمریکا نیز با استفاده از یک نرم افزار پیشرفته اطاعات گسترده کاربران به ویژه آی پی های کامپیوترهای شخصی، شماره سریال های این کامپیوترها و یا لپ تاپ ها،نام شرکت فروشنده این کامپیوتر ها و آخرین آدرس اینترنتی که شخص از آن استفاده کرد را در اختیار مقامات نظارت بر فعالیتهای اینترنتی قرار می دهد.
، پس از افشای این گزارش بود که خبرنگار روزنامه تایمز لندن نیز فاش کرد که رئیس اف.بی.آی و یکی از مقامات اعمال قانون آمریکا با مدیران ارشد چند شرکت مهم اینترنتی از جمله گوگل و فیس بوک دیدار داشتند این در حالی است که "آندرو نویس " مدیر امور سیاست های عمومی فیس بوک نیز تاکید کرد که رئیس اف.بی.آی از ساختمان اصلی فیس بوک دیدار داشته و با مدیران ارشد این سایت گفتگو کرده اما مقامات گوگل از اظهارنظر در مورد دیدار رئیس اف.بی.آی با مدیران ارشد گوگل امتناع کرد.
علاوه بر تلاش کنگره آمریکا برای تصویب لایحه کنترل سایتهای اینترنتی، دولت اوباما به مقامات اعمال قانون به صورت مخفیانه دستور داده که روند کنترل سایت های اینترنتی و حتی بدست آوردن اطلاعات شخصی کاربران را در دستور کار قرار دهند. از جمله درخواستهای اف.بی.آی و آژانس های اطلاعاتی آمریکا از شرکتهای اینترنتی این بوده که برای آنها مسیر را در رهگیری و دسترسی به ای میل ها و گفتگوهای کاربران اینترنتی به ویژه در وب سایت هایی همچون بلک بری، فیس بوک و اسکایپ هموار کنند تا متخصصان اف.بی.آی و آژانس های اطلاعاتی آمریکا بتوانند هر پیام کاربران را رهگیری کنند.
* "تمامی اطلاعات شما در اختیار ماست "
مقامات اف.بی.آی و آژانس های اطلاعاتی آمریکا به شدت به دنبال در اختیار گرفتن اطلاعات شخصی کاربران اینترنتی و ورود به حریم خصوصی شهروندان آمریکایی هستند و توجیه آنها مبارزه با عوامل فعالیتهای تروریستی است. پیش از این نشریه " وایرد " فاش کرده بود که اف.بی.آی به طور پنهانی با همکاری چند متخصص کامپیوتر سیستمی بسیار پیشرفته برای رهگیری و شنود مکالمات و ای میل های کاربران اینترنتی ساخته است. یک نهاد امور اینترنتی در آمریکا نیز با استفاده از یک نرم افزار پیشرفته اطاعات گسترده کاربران به ویژه آی پی های کامپیوترهای شخصی، شماره سریال های این کامپیوترها و یا لپ تاپ ها،نام شرکت فروشنده این کامپیوتر ها و آخرین آدرس اینترنتی که شخص از آن استفاده کرد را در اختیار مقامات نظارت بر فعالیتهای اینترنتی قرار می دهد.
وب سایت "پریزون پلنت " نیز اخیرا در گزارشی اعلام کرد: "کریستوفر سوگویان " فاش کرده که شرکت مایکروسافت تاکنون درخواست اف.بی.آی و آژانس های اطلاعاتی آمریکا برای همکاری با هدف بدست آوردن اطلاعات کاربران را نپذیرفته اما شرکت گوگل پذیرفته در ازای دریافت 25 دلار برای اطلاعات هر کاربر، اطلاعات مورد نیاز نهادهای امنیتی آمریکا را در اختیار آنها قرار دهد. حتی برخی منابع از همکاری "یاهو " با مقامات اطلاعاتی آمریکا پرده برداشتند. کریستوفر سوگویان فاش کرد که حتی گوگل و یاهو با همکاری با اف.بی.آی و آژانس های اطلاعاتی آمریکا می توانند پول بیشتری در مقایسه با دیگر فعالیتهایشان بدست آورند. روزنامه تایمز نیز افشا کرد که حتی آژانس های اطلاعاتی آمریکا به دولتها و شرکتهای خارجی فعال در آمریکا اعلام کرده اند که در صورت استفاده از خدمات شرکتهای اینترنتی خارجی باید تمامی فعالیتهای اینترنتی شان از فیلتر سرورهای اصلی این آژانس های اطلاعاتی عبور کند.
این اقدامات که نقض آشکار آزادی و حریم خصوصی کاربران آمریکایی است باعث انتقاد شدید اتحادیه های آزادی های مدنی در آمریکا شده است. " لورا مورفی " یک فعال حامی آزادی های مدنی نیز گفت: ما همچنان نسبت به اینکه دولت آمریکا به آسانی می تواند به تمامی اطلاعات خصوصی کاربران اینترنتی پیدا کند، به شدت نگران هستیم. مردم آمریکا نباید به دولت، نهادهای امنیتی و اف.بی.آی اجازه دهند تا به نام حفاظت از امنیت ملی ، تمامی اطلاعات شخصی شهروندان در اختیار دولت قرار بگیرد.